Hej! Jag är en värmländsk motorcykelåkande byggnadsingenjör och konstnär som drivs av att skapa en estetisk bra slutprodukt. Det gäller i allt från stora designfrågor till små detaljlösningar. Att driva projekten framåt när det gäller organisering och effektivisering och att lösa problem ligger mig varmt om hjärtat.

Jag har jobbat som byggnadsingenjör i sex år på både små och stora kontor, i Sverige och Skottland. Med kontor, hotell, flerbostäder, laboratorium, inredningar, ombyggnation som nybyggnation, oftast senare skeden. Min roll varierar från handläggande arkitekt till medverkande och samordnare.

Jag kom till kontoret 2016. Har högskoleingenjörsexamen med inriktning byggnadsutformning och arkitektur från Tekniska Högskolan Jönköpings universitet (JTH) 2009. Jag har gjort utbytesstudier inom arkitektur på University of New Mexico och University of Hartford, där jag även blev invald i Presidents Honors List.

Referensprojekt
Haningeterrassen

Fredrik Jensen

Byggnadsingenjör
fredrik.jensen@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
fredrik.jensen@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+ 46-8-617 61 65

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer