Jag är handläggande arkitekt med elva års erfarenhet, sju i London och fyra i Stockholm. Under mina studieår kombinerade jag heltidsstudierna med en handläggarroll på arkitektkontor. Jag arbetade huvudsakligen med byggnader av kulturhistoriskt värde, byggnadsvård och ombyggnad av exklusiva bostäder i centrala London. Det var hårt, men också värdefullt och lärorikt. Under åren i Sverige har jag mestadels arbetat med bostäder. Hyresrätter och projekt i mänsklig skala där man tar hänsyn till marginaliserade grupper i samhället vilket ligger mig varmt om hjärtat.

Kontorets koppling till forskning tilltalar mig. Jag har arbetat nära den tidigare bland annat i ett egeninitierat projekt om datadrivna designprocesser – parametrisk design. Jag gillar modern teknologi och datavetenskap, är ”tech-savvy” och gillar att bygga fysiska modeller.

Min utbildning gjorde jag i Storbritannien – kandidatexamen vid London South Bank University och master vid Oxford Brookes University. Som kollega är jag trevlig, social och engagerad. Privat finns matlagning, snickeri och friluftsliv på agendan.

Agnese Prodniece

Arkitekt SAR/MSA, RIBA Pt. II
agnese.prodniece@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
agnese.prodniece@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46 73 038 64 47

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer