Sambandet mellan staden och byggnaden, till det specifika rummet och hur dessa påverkar människor tycker jag är spännande. Jag är mån om helheten och gillar att fundera ut hur man bäst löser komplexa program med en specifik plats som utgångspunkt. Jag strävar efter att gestalta rum och platser där människor kommer att trivas över tid.

Jag har studerat och tagit arkitekturexamen vid KTH i Stockholm. Innan examen praktiserade jag ett år här på Brunnberg & Forshed och jag studerade en termin på Illinois Institute of Technology i Chicago. Innan arkitekturstudierna studerade jag konst vid Sigtuna Folkhögskola. Jag arbetar som medverkande arkitekt och har främst jobbat med projekt i tidiga skeden.
Jag älskar skapandet och det kreativa i vårt yrke, när jag har tid över ägnar jag mig gärna åt att måla och skulptera eller någon annan form av hantverk.

Referensprojekt
Nya högstadieskolan i Arvika
Burlöv Center, SkåneAntonia Heidenborg

Arkitekt MSA
antonia.heidenborg@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
antonia.heidenborg@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 18

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer