Vill du jobba hos oss?

Vi söker arkitekter och ingenjörer

Vi har många roliga uppdrag och engagerade uppdragsgivare just nu och behöver bli fler. Vi söker arkitekter med minst tre års erfarenhet och handläggande arkitekter med minst fem års erfarenhet, och fler ingenjörer.
Din nya arbetsplats finns i en gammal chokladfabrik på Kungsholmsstrand, där vi sitter i nyrenoverade och fina lokaler med mycket atmosfär. Läs mer om oss, våra medarbetare och projekt här på webbplatsen och inte minst vår stora satsning på forskning och utveckling.
Ansökan och mer att läsa om tjänsterna finns här.  Har du frågor, kontakta Ludmilla Larsson eller Rikard Hedin.
Välkommen med din ansökan!
Hos oss får du arbeta i team med stark värdegemenskap, hög kompetens och mycket arbetsglädje och gemenskap. Och som en del av oss kan du ständigt utvecklas. Vår satsning på forskning och utveckling är ett signum för oss och vi ordnar ofta seminarier, genomför utbildningar och deltar i olika samarbets- och forskningsprojekt. Genom att vi hela tiden tillägnar oss ny kunskap, låter oss inspireras och provar nya idéer skapar vi bästa möjliga förutsättningar för att uppnå den kvalitet, kreativitet och lyskraft som vi eftersträvar i våra uppdrag.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer