Brunnberg & Forshed är en helt unik arbetsplats. Att jobba här är häftigt, med så härliga människor och med en riktig familjekänsla bland oss. Jag sökte mig till hit för att det är en kreativ miljö – och kreativitet och äventyrlighet är en stor del av min person. Måla, dreja, skapa smycken, skriva texter och med inredningsintresse – det sinar aldrig. Dyka, forsränna, paddla kajak, rida, vandra och resa symboliserar det äventyrliga hos mig. Jag fullkomligt älskar att sitta i en ny stad och titta på folklivet, på människan. Alla som känner mig vet även hur mycket jag vurmar för djur då de får höra otaliga stories om min katt.

Jag kom till kontoret 2003, innan det arbetade jag bland annat i en delikatessdisk, under Kulturhuvudstadsåret 1998 på kansliet och i ett managementföretag. Alltid med kundservice i fokus.

Åsa Karlsson

Receptionist
asa.karlsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
asa.karlsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 00

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer