Jag drivs av ett intresse för hur arkitekturen påverkar på oss. Jag är en av landets få kontorsforskare, mitt expertområde är kontorsmiljöns påverkan på organisationer och medarbetare. Det sträcker sig från arkitektur till arbets- och miljöpsykologi, stressmedicin, management- och organisationsteori.

Arbetet omfattar utredningar på olika nivåer till konkreta förslag på kontorsgestaltningar. Genom intervjuer, föreläsningar och workshops identifieras kundens specifika behov. Med det som grund gör jag ett analysarbete av hur organisationen arbetar och hur den fysiska miljön kan stödja dem att bli bättre på olika sätt – som trivsel, motivation, effektivitet och hälsa. Jag utvärderar också kontorslokaler för kundens räkning då den ska välja nytt kontor vid flytt.

Jag delar min tid mellan forskning på KTH, Stockholms universitet, Cornell University, USA och arkitektpraktik vid kontoret. Du kan läsa mer om min forsking (publikationer, konferenser, seminarier och workshops) på sidan om Kontorsforskning på brunnberg och Forshed

Referensprojekt
Bjerking
Prevent
Svensk Byggtjänst
Coor Service management
Inspecta
Kävlinge kommun
Länsarbetsnämnden
Migrationsverket
Samhall
Veidekke Region Syd

Christina Bodin Danielsson

Docent i arkitektur (människa-miljö interaktion), Arkitekt SAR/MSA, PhD, specialist kontor
christina.danielsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
christina.danielsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 70
+ 46-73-255 78 58

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer