Med rötter i den gröna textilstaden Borås och 10 år som hemmahörande i Stockholm - på ungefär lika många adresser - är det främst klimatsmart samhällsbyggande och skapandet av socialt och ekonomiskt hållbara lösningar som ger mig drivkraft i mitt arbete. Jag har en svaghet för 50-tals samt 30-talsarkitektur samt en förkärlek till tegel som material.

Efter mina studier till byggnadsingenjör med inriktning arkitektur vid KTH flyttade jag ner till Nice och studerade franska under en termin samtidigt som jag reste runt och influerades av den sydeuropeiska arkitekturen. Under mina tre år i yrket därefter har jag främst arbetat med skissarbete och projektering av bostäder och kontor men även med en del ROT-projekt.

När jag inte är på kontoret påträffar man mig allt som oftast i löparspåret, på klätterväggen eller i andra sport- och friluftssammanhang. Sedan augusti 2021 arbetar jag hos Brunnberg & Forshed.

Fanny Söderström

Byggnadsingenjör
fanny.soderstrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
fanny.soderstrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+ 46 8 617 61 56

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer