Jag leder arbetet på vår ekonomiavdelning och ingår i ledningsgruppen. Att jobba på Brunnberg & Forshed betyder att verka i en bransch med en viktig och intressant produkt – en produkt jag uppskattar och som jag kan förstå. Jag får dessutom arbeta med väldigt engagerade, motiverade, intelligenta och trevliga kollegor.

Jag är utbildad civilekonom och har varit på kontoret som ekonomichef sedan 2001. Fram till 2017 var jag även personalchef. Innan dess arbetade jag med samma kombination av uppgifter. Jag har även jobbat som ekonomikonsult under många år. Det har gett mig viktiga erfarenheter av både hur det är att själv vara konsult och hur en konsultverksamhet som vår styrs och följs upp. Jag är småländska och har trots 35 år i Stockholm min dialekt i behåll. Även mitt lugn och pragmatiska inställning till det mesta.

Gerd Olausson

Ekonomichef, adjungerad i styrelsen
gerd.olausson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
gerd.olausson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8- 617 61 18, +46-70 590 39 22

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer