Hej Gabriella!

vår nya arkitekt

Gabriella Jakobsson är vår nyaste arkitekt, hon har varit hos oss i knappt en månad. Gabriella tog examen på KTH 2019 och har efter examen arbetat en period på Alma arkitekter. Ett flerbostadshus på Nybodahöjden i Årsta som kontoret färdigställde 1998 väckte hennes intresse.

–Det är ett otroligt fint projekt med hus i Rom-röd färg högt placerat på höjden. Ett fint exempel på byggnader som tar med tid som aspekt på arkitektur och gör skönhet också till en hållbarhetsfråga. Jag gillar kontorets attityd och inställning till arkitektur, sambandet mellan byggnader och staden, människan och att leva. Arkitektur som helhet.

Den första kontakten mellan Gabriella och kontoret skedde lite oväntat på Capri.

–Jag var på arbetsviste på Villa San Michele i augusti och märkliga tillfälligheter slumpade sig dagen för min anställningsintervju som skedde digitalt därifrån.

Nu jobbar Gabriella med systemhandlingar i projektet Dockworks i Södra Värtan, i stadsutvecklingsområdet Norra Djurgårdsstaden.

–Det känns väldigt spännande att få arbeta med ett så storskaligt och komplext projekt med högra krav på konstruktion och teknik. Kul att få vara del av ett projekt där ingenjörer och arkitekter samverkar.


Här hittar du kontaktuppgifter till Gabriella Jakobsson!

Är du nyfiken på Nybodahöjden eller Dockworks?

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer