Det jag gillar med mitt arbete som arkitekt är att vi alltid jobbar med människan i fokus, både i det stora och i det lilla. Jag tror på kraften i miljön som omger oss, att den kan påverka både den enskilde människan och samhället i stort. Här ligger en av de stora möjligheterna i arbetet som arkitekt, och även ett ansvar för hur vi kan påverka vår egen och framförallt kommande generationers framtid.

Innan jag kom till Brunnberg & Forshed år 2020 hann jag samla på mig erfarenhet inom bostadsprojektering av projekt i olika skalor på VERA Arkitekter, samt av olika sorters kontorsprojekt på Strategisk Arkitektur.

Jag gick arkitektutbildningen i Tyskland och är född och uppvuxen i Berlin, en plats som jag ofta återkommer till i tankarna och försöker besöka regelbundet. I Stockholm älskar jag naturen och tillbringar sommaren helst på vattnet i och omkring Stockholms vackra skärgård.

Julie Sponar

Arkitekt MSA
julie.sponar@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
julie.sponar@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 00

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer