Att skapa gedigen och fin arkitektur, uppfylla dagens krav och hitta bättre ekonomiska förutsättningar genom enkla och smarta lösningar - det är min drivkraft. När även beställaren/kunden börjar bolla med idéer för att göra bra arkitektur så blir det ett lyckat projekt som gynnar den som ska använda byggnaden.

Jag är utbildad som arkitekt i Budapest, Ungern 2004 och arbetade sedan dess främst med flerbostadshus, kontor och villor och hade ibland egna projekt. När jag kom till Sverige 2014 jobbade jag med Åsa Lundberg en kort period och var därefter anställd på Larsson Arkitekter. Jag ritade på olika projekt från tidiga skeden till minsta byggdetaljer för bostäder, kontor, äldreboende och studentbostäder. Sedan vår 2022 arbetar jag på kontoret.

Nyfikenhet och att utmana mig själv ligger högst i fokus. Jag tycker om att fördjupa mig i olika områden och gjorde därför en utbildning som inredningsdesigner, en färgsättningskurs för arkitekter och en UGL kurs för ledarskap. När jag inte klurar på fina lösningar så är jag ute i naturen eller på vattnet och seglar.

Katalin Reviczky

Arkitekt SAR/MSA
katalin.reviczky@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
katalin.reviczky@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 47
+46-72-580 07 41

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer