Jag trivs allra mest med mitt arbete när jag befinner mig mitt i projekterandet, när dagarna är fyllda av problemlösning och kommunikation. Det roligaste med att vara arkitekt är samarbetet med andra människor, även om resultatet av mitt arbete är tjusningen.

Som handläggande arkitekt jobbar jag brett med allt från villor till stora bostadskomplex, med såväl kontor som kommersiella fastigheter. Jag är certifierad sakkunnig i tillgänglighet – ett utmärkt sätt att bli en vassare projekterande arkitekt.

Jag började hos Brunnberg & Forshed 2015, men har längtat hit sedan jag hörde Kjell Forshed föreläsa om projektet Birgittas Trädgårdar under mina studier. Jag har examen från Chalmers och är utbildad dekoratör. Även om jag har lagt av mig lite där blir det fortfarande en och annan studentskylt textad.

Jag har tidigare arbetat i Örebro och i Luleå, bland annat med kontor åt Trafikverket Norr och bostäder med galleria för Wiksténs Fastigheter i Boden.

Linda Östbro

Arkitekt SAR/MSA, Certifierad tillgänglighetssakkunnig (TIL)
linda.ostbro@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
linda.ostbro@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 45
+46-72-580 07 19

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer