Jag har arbetat brett med personal och kulturfrågor sedan 2005 och har en stor passion för ledarskap, medarbetarskap och vad det är som får team att fungera. Det rent magiska i att tillsammans med andra skapa förutsättningar för den där unika kulturen och hur allt hänger ihop – från vision, strategier och värderingar till vad, hur och varför vi gör som vi gör varje dag. Nyfikenheten som jag har på människor och våra beteenden tar aldrig slut! Vi är varandras (i mitt tycke viktigaste) arbetsmiljö. Om vi trivs och har kul tillsammans så brukar motivation och driv naturligt knacka på dörren

Det är en ära att tillsammans med ledningen och alla medarbetare på Brunnberg och Forshed få vidareutveckla dessa frågor i min roll som HR-ansvarig. Levandegöra dem i HR-processer och policys så att vi alla känner att det blir sant, på riktigt. Gillar du också att diskutera dessa frågor, slå mig en pling eller kom förbi på en kaffe.

Vi ses!

Linnea Larsson

HR-ansvarig, rekryteringsansvarig
linnea.larsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
linnea.larsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 27
+46-72-5800752

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer