Jag har varit verksam som arkitekt i trettiofem år, de senaste trettio här på kontoret.
Jag gick över från att rita sjukhus och vårdbyggnader till att projektera bostäder, förskolor, dagcenter och kontor. De senaste femton åren har min roll varit uppdragsansvarig. Jag har jobbat med många parallella uppdrag, från stadsutvecklingsprojekt till enskilda kvarter. Jag känner stort engagemang för stadsrummet, där håller jag mig kvar. Och jag litar på magkänslan.

I slutet av 80-talet jobbade jag med kontorets prestigefulla Marabouprojekt. Jag var handläggare för processindustri, daimfabrik och kontor i Upplands Väsby. Under samma period jobbade jag med ett annat stort projekt på kontoret – Astra i Södertälje, där jag hade delat handläggaransvar för huvudkontoret och ett om- och nybyggnadsprojekt. På 90-talet kom nya utmaningar. Jag gjorde planutredningar som underlag för detaljplaner, till exempel till Filmstaden Råsunda, Stora Mossen och Solhem, där projekten ledde fram till byggda hus.

Referensprojekt
Bromstens industriområde
Dalarö strand
Sigma centrum, Upplands Väsby
Säbyholm, Landskrona
Ulvsunda (spånhus)

Diplom och plaketter
Hembygdspris, Kappsta, Lidingö
ROT-pris Sigma, Upplands Väsby
Stadsbyggnadspris, Filmstaden, Råsunda

Marianne Ocklind

Arkitekt SAR/MSA
marianne.ocklind@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
marianne.ocklind@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 23

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer