Arkitektyrket är brett och innehåller enorma möjligheter. Det som ligger mig varmt om hjärtat är tidig gestaltning, byggnadens plats i staden, men även slutresultatet, byggnaders uttryck med material och detaljer. Jag har framförallt jobbat med stadsbyggnad, bostäder och skolor, från volymstudier och detaljplaner till projektering.

Jag har tidigare arbetat på White, Bergkrantz arkitektur, Tengbom samt drivit egen verksamhet, bland annat med uppdrag som processledare inom Sveriges Arkitekters tävlingsverksamhet och kompetensutveckling. Arkitektutbildningen fullföljde jag i USA och i London. Den internationella miljön bidrog till att jag fick ett öppet och mångsidigt synsätt på arkitektur och samhällsbyggnad. Jag följer kontinuerligt debatten inom arkitektur och stadsbyggnad och för att bredda min kompetens har jag utbildat mig i journalistik samt haft olika skrivuppdrag. Vidare har jag utbildat mig inom fotografi, grafisk form, dagsljus och exteriör färgsättning.

Sandra van Rooij Edfelt

Arkitekt SAR/MSA
Sandra.vRooij.Edfelt@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
Sandra.vRooij.Edfelt@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 11
+46-72-580 07 14

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer