Som arkitekt är jag nyfiken på människan och hur vi ska leva i platserna som skapas. Det jag uppskattar i arkitektyrket är blandningen av problemlösning och fantasi, samt att hela tiden får lära sig nya saker. Jag gillar att arbeta nära beställare, byggare och konsulter då det är ofta i samtalet bra idéer föds och problem blir lösta.

Min anställning på Brunnberg och Forshed började i april 2022, innan det har jag arbetat på ett mindre kontor där jag främst har ritat enbostadshus med hög detaljering. Under de senaste åren har jag arbetat med flera ombyggnader av äldre villor. Utöver min anställning här arbetar jag även på Folkuniversitetets arkitekturutbildning, där jag ger kurser i idé och skiss. Som lärare har jag lärt mig kommunicera kring formgivning och idéer, vilket i sin tur har varit värdefullt i arbetet som arkitekt.

Viktor Zapata Ekemark

Arkitekt SAR/MSA
viktor.zapata.ekemark@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
viktor.zapata.ekemark@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 73
+46-72-580 07 11

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer