PUBLICERAT 2021-12-20

Vill du jobba hos oss?

Nu söker vi handläggande arkitekter

Bli en del av vårt härliga gäng på Brunnberg & Forshed!

Vi behöver förstärka vårt kontor med fler medarbetare. Nu söker vi arkitekter med minst ett par års erfarenhet av handlägganderollen. Vi har många spännande projekt på gång inom samtliga av våra affärsområden; bostad, kontor/kommersiellt, samhällsfastigheter och stadsbyggnad. Vi arbetar i allt från tidiga skeden till projektering och genomförande.

Vi värdesätter olikheter, därför är vi nyfikna på din unika personlighet och erfarenhet!

Om dig:

Vi söker dig som är handläggande arkitekt och har vana av att handlägga projekt i alla skeden. Du delar vårt engagemang för att diskutera arkitektur och är bra på att kommunicera dina idéer i projekt så väl internt som med beställare och andra konsulter. Du ser styrkan av att arbeta i team - är en samarbetsinriktad lagspelare som inte är rädd för att leda när det behövs.

Det är en fördel om du idag arbetar i Archicad men det viktigaste är att du känner dig trygg i någon av verktygen Archicad eller Revit.

Är du intresserad, ansök direkt här! Vi arbetar med löpande urval och kan komma att tillsätta tjänsten före sista ansökningsdag.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer