Arkipelago 2017

Arbetsmarknadsdagar för arkitekturstudenter på KTH

Med en nymålad monter och kaffemaskin i högsta hugg åkte vi till Arkipelago för att träffa morgondagens arkitekter och prata om vad vi gör och hur vi ser på arkitektur. Mässan är KTH Arkitekturs arbetsmarknadsdagar och Sveriges största arbetsmarknadsmässa för arkitektstudenter med 45 utställande företag i år.  Det är ett fantastiskt tillfälle att få träffa både studenter och andra arkitekter, framtida anställda, samarbetspartners och kollegor i branschen. Vi pratade framförallt om vår filosofi; social arkitektur med en mänsklig dimension och det blev många intressanta samtal och diskussioner om arkitektur och stadsutveckling. Många studenter gillade att prata om skala, variation och skönhet, som också är våra älsklingsämnen. Vi längtar redan till nästa år!
Johan Wallhammar, Tijana Petrovic och Rikard Hedin från Brunnberg & Forshed Arkitektkontor pratade med studenterna på Arkipelago
Vi delade ut våra böcker ”Rum och Ansvar” och våra nya tygkassar, men populärast var nog vår handbok som beskriver vårt FoU-arbete. Många som söker sig till oss som är lockade av vårt arbete med att lära och inspireras tillsammans. Det här året är till exempel vårt FoU-tema kreativitet.
Vi visade förstås upp både nya och gamla projekt. Studenterna hade många bra frågor och var även intresserade av annat. Hur fungerar kontoret? Hur jobbar vi med hållbarhet? Håller vi på med stadsplanering? Frågorna var många och vi fick många bra insikter och trevliga kontakter.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer