God jul & Gott nytt år!

God jul & Gott nytt år!

TACK alla fina uppdragsgivare, samarbetspartner och kollegor för att vi tillsammans snart har tagit oss igenom 2020. Ett år där det absurda med en pandemi och helt förändrade förutsättningar har blivit det nya normala. Många har påverkats av pandemin omkring oss, men tillsammans har vi kunnat driva våra gemensamma projekt vidare på ett framgångsrikt sätt. Och påbörjat nya tillsammans.

För oss på Brunnberg & Forshed har året dessutom inneburit en flytt till nya lokaler, när vår gamla skulle konverteras till bostäder. Dubbla känslor för oss som funnits på samma adress i 32 år. Men nu är vi på plats i våra fantastiska lokaler i Garnisonen och trivs mycket bra.

Men året har varit en prövning för många runt om i världen och vi vill bidra till att göra det lite bättre för några av dem. Därför går årets julgåva återigen till UNHCR. En organisation som aldrig har för lite att göra och som ständigt utgör ett stöd på plats vid världens oroshärdar.

God jul och gott nytt år från vännerna på Brunnberg & Forshed Arkitektkontor.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer