Tijana Petrovic (vä) introducerar Magdalena Horvat i projektet som handlar om utvecklingen av Alviks Strand.

Korta vägen

Magdalena har kommit till Sverige och oss via den Korta vägen

Vi välkomnar arkitekt Magdalena Horvat som kommit till oss från Kroatien. Hon hittade hit genom projektet Korta vägen som hjälper utlandsfödda akademiker att arbeta i Sverige och utvecklas i sin yrkesroll. Magdalena kommer att praktisera hos oss och berättar att hon sökte sig till Sverige och Brunnberg & Forshed eftersom det var ett stort kontor med lång erfarenhet:

- I Kroatien byggs det väldigt lite och situationen för arkitekter är ganska svår. Jag jobbade där i tre år efter min masterutbildning och längtade efter en utmaning, att byta miljö helt och få nya erfarenheter. Sverige är ett bra land och Brunnberg & Forshed var ett av de bästa arkitektkontor som jag tittade på och till slut valde. Här kommer jag att lära mig jättemycket.

Linnea Larsson, HR ansvarig, tycker att Korta vägen är ett bra initiativ:

- Vi söker alltid efter duktiga, nyfikna och ambitiösa personer och det är roligt att kunna erbjuda ett sammanhang. Att vi är olika och kommer från olika delar av världen är viktigt för oss och något som vi också lär oss av. Det är både roligt och givande!

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer