Vår nyaste erfarne ingenjör

Martin Edvardsson har börjat hos oss

Martin Edvardsson är vår nye handläggande byggnadsingenjör. Han har femton år i yrket, tog sin högskoleingenjörsexamen vid Lunds Tekniska högskola och kommer senast från Strategisk Arkitektur. Vi är glada för att han kommit hit – igen.

– Jag var på intervju här redan för fyra år sedan. Slumpen ville annorlunda då, men nu var alla omständigheter rätt. Jag vill ha nya utmaningar och testa något nytt. Kollegor och vänner som känner Brunnberg & Forshed har alltid sagt att det är ett bra kontor – trevligt och familjärt – där man tar väl hand om sina medarbetare. Det är verkligen viktigt för mig.

Martins långa erfarenhet omfattar både riktigt stora och komplexa kontorsprojekt och uppdrag där han som enda ingenjör projekterat allt. Att forma husen i sena skeden är lite av en specialitet.

– Man kan påverka mycket under de senare skedena system- och bygghandling. Jag gillar att komma in i projekten när hyfsat mycket är på plats och utmaningen det innebär med ändringar och prutningar. Hur löser vi det så att det blir ett jättefint och snyggt projekt? Jag uppfattar att man här på Brunnberg & Forshed förstår vikten av att forma huset även i de skedena.

Första projektet är kontor, snart blir det troligen bostäder.

– Jag vet att kontoret arbetar mycket med bostäder, det var också en anledning till att jag sökte mig hit. Det ser ut att bli aktuellt med ett sånt projekt ganska snart. Men just nu jobbar jag med en kontorsbyggnad och ett labb i Flemingsberg. Det känns jätteroligt. Det är precis detta som fick mig att börja här – ett väldigt härligt gäng där man kommer in supersnabbt. Alla är öppna, trevliga och verkligen duktiga. Jag hade hört att här är väldigt hög nivå, och det märker man direkt. Här finns mycket att lära även om man kan mycket.

Just nu jobbar Martin med kontor och labb åt Alfa Laval i Flemingsberg.

Här hittar du kontaktuppgifter till Martin!

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer