Nya medarbetare på väg in!

Vi förstärker med fyra nya medarbetare.

Hösten känns på många sätt som en nystart! Efter en skön sommarledighet som fyllt oss med ny energi är vi extra glada att få starta upp hösten tillsammans med fyra nya medarbetare. Välkomna Nina, Per, Nora och Mimmi!

Per och Nina började sina anställningar redan före sommaren och kommer förstärka våra projektteam framförallt på kontorssidan. I augusti kom efterlängtat stöd i vår nya ekonomichef Mimmi och vår arkitekt-praktikant Nora.

Detta är deras första intryck och förhoppningar på vårt kontor:

Nina Barcon, handläggande arkitekt
– Spännande att vara på ett kontor med så stor mångfald av olika människor och kompetenser. Det verkar också vara som en fest att jobba här, jag började med att vara med på sommarfesten och nu ska jag tydligen ordna julfesten.

Per Sundberg, byggnadsingenjör
– Jag har jobbat sen i April och det är väldigt trevlig stämning. Det känns som att Brunnberg & Forshed är ett bra ställe att utvecklas på.

Nora Rennéus, arkitekt-praktikant
– Det känns väldigt spännande att börja på Brunnberg & Forshed, och särskilt roligt att få fördjupa mig i bostadsarkitektur. Jag ser fram emot att lära mig hur vi bygger en bra stad för alla.

Mimmi Sivervall, ekonomichef
– Mitt första intryck av Brunnberg & Forshed är att det känns som ett väldigt familjärt och varmt företag. Min förhoppning är att vi tillsammans ska fortsätta att utvecklas framåt. Jag ser mycket fram emot att vara här och få ta del av alla fantastiska projekt.

Nu rockar vi hösten 2019!

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer