Olle Burell till vår styrelse

Olle är äntligen tillbaka hos oss, nu som ledamot i Brunnberg & Forsheds styrelse

Under vårens bolagsstämma välkomnades Olle Burell tillbaka till kontoret som ny styrelsemedlem i kontorets bolagsstyrelse. Olle var fram till efter valet i september förra året, då han tillträdde som ordförande för Stockholms kommunfullmäktige, affärsutvecklingschef på Brunnberg & Forshed.

– Brunnberg & Forshed har legat mig varmt om hjärtat ända sedan jag klev på arkitektkontoret för första gången 1998. Att nu få ingå i styrelsen är ett förtroende som jag är stolt över. Social hållbarhet i stadsplaneringen är ett signum för Brunnberg & Forshed. Den andra spetsen är estetisk hållbarhet, det vill säga hus som är så välgestaltade och vackra att människor uppskattar dem i många generationer. Det är förmågor som kunderna efterfrågar bara mer och mer, och därför har arkitektkontoret ett ljus framtid, säger Olle Burell.

Olle Burell är arkitekt SAR/MSA med examen från KTH och har tidigare arbetat på Brunnberg & Forshed Arkitektkontor. Under sitt yrkesliv har han också hunnit vara bland annat biståndschef och skolborgarråd samt innehaft en lång rad styrelseuppdrag i både ideella organisationer och kommunala bolag.

Vi är verkligen glada över att få förmånen att välkomna Olle in i vår styrelse. Externa styrelsemedlemmar ger oss värdefulla insikter om vår omvärld och med Olle i styrelsen, tillsammans med Lotta och Joakim, får vi verkligen både inspiration och vägledning säger Staffan Corp, VD.

Varmt välkommen Olle!

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer