Cortenfasad på Främlingsvägen, Stockholmshem

Ramavtal

Nya ramavtal och goda samarbeten

Sedan slutet av sommaren i år har Brunnberg & Forshed Arkitektkontor ett ramavtal om arkitekttjänster med Stockholmshem.

- Kontoret har sedan länge en god relation med Stockholmshem, med många fina bostadsprojekt, berättar vd Staffan Corp. Dels i Mariehäll men också studentbostäder vid S:t Göran. Särskilt stolta är vi över Främlingsvägen i Midsommarkransen, som var nominerat till Årets Stockholmsbyggnad 2014. Ett projekt som fått omdömet att vara ett varsamt och lyckat tillägg till befintlig bebyggelse. Vi delar flera värderingar med Stockholmshem och ser fram emot att fortsätta att skapa bra och hållbara bostäder tillsammans.

På plats sedan tidigare har kontoret också ett ramavtal med Familjebostäder, även det ett gott samarbete. Här är kontoret först av tre leverantörer av arkitekttjänster. Kvarteret Algoritmen i Hagastaden är ett exempel på ett gemensamt projekt som ska vara färdigt under 2020.

Forts. nedan.

Fler ramavtal på listan

Sedan tidigare har kontoret ramavtal med JM AB, där kontorets uppdrag avser bostäder på Kvarnholmens kaj. Ett annat är Åklagarmyndigheten, där avtalet gäller arkitekttjänster i ombyggnadsprojekt. Tidigare i somras blev även ett ramavtal med Newsec klart.

Höst – glädje och tillförsikt

Förra året, 2017, var oerhört intensivt, säger Staffan Corp. Det var högtryck i branschen och vi hade mycket att göra, men vässade ändå våra kreativa processer och utvecklade våra kompetenser på olika sätt. Nu går vi in i en annan marknad som påverkar oss arkitekter, men det finns mycket gott i det också. Dels får vi möjlighet att lyfta oss ytterligare och tid för att fokusera på lite andra typer av projekt, men också chans att jobba ännu mer på hur vi kan göra skillnad och ägna oss åt våra favoritämnen; hög kvalitet och människovärdig arkitektur. Det har varit kontorets signum under många år och fortsätter att vara det. Vi går in i hösten med glädje och tillförsikt.

 

Bild: Algoritmen, Familjebostäder

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer