Välkomna på boksläpp!

Vi bjuder in till mingel och ett samtal om trivsel i trähus

Under 75 år har Brunnberg & Forshed ritat med omsorg om människan. Nästa aktivitet under vårt jubileumsår är en bokrelease den 23 maj med mingel och ett samtal om trivsel i trähus.

Vad gör en bostad till ett hem som känns trivsamt och vackert? Vad har exponerat trä för betydelse för trivseln och välmåendet?

Kom och ta del av ett samtal om hur vi tänker kring arkitektur, trä och trivsel. Vi bjuder på dryck med tilltugg och ett samtal mellan Ola Nylander, bostadsprofessor CTH/CBA, Susanne Rudenstam, chef Sveriges Träbyggnadskansli och Andreas Thöje, arkitekt Brunnberg & Forshed. Tillsammans med CBA (Centrum för Boendets Arkitektur) har vi återvänt till ett av våra projekt och ställt frågor till hyresgästerna om arkitektur, trä och trivsel. Vi vill veta vad de boende tycker om arkitektur i trä. Källsprångsvägen består av tretton hyresvillor i massivträ som vi ritat åt Viskaforshem. Husen är placerade mellan tallarna med naturen som trädgård och har synligt trä i tak och väggar invändigt.

Resultatet har blivit en bok - ”Trivsel i trähus III” - som släpps den 23 maj. Boken är den tredje i raden som undersöker träarkitekturens betydelse för trivsel och presenterar evidensbaserade argument för ökat träbyggande. Genom att bygga med massivträ blir det både trivsamt och hållbart.

Var: Linnégatan 89 B, entré från innergården. OBS ny adress!
När: 17:00 (samtalet börjar 17:30)
Osa senast 16 maj till event@brunnbergoforshed.se (Begränsat antal platser).


Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer