MEDVERKANDE Clara Schubert

Vi växer

Vi växer med två nya arkitekter

Clara Schubert och Nejwan Alsayigh är två av våra nyanställda arkitekter.

Vi har glädjande nog mycket att göra på kontoret och förstärker nu vår organisation med arkitekterna Clara Schubert och Nejwan Alsayigh. Clara kommer närmast från Bergkrantz arkitektur och Nejwan är nyutexaminerad från KTH.

– Det som känns kul med Brunnberg & Forshed är att här finns så mycket kompetens. Kontoret har en spännande bredd och gör mycket bostäder, vilket jag jobbat med förut. Jag tror det finns bra förutsättningar att både bidra och utvecklas här, säger Clara.

Nejwan började på kontoret redan veckan efter sin examen.

– Det var väldigt snabba puckar. Jag fick frågan om jag var intresserad. Jag gjorde snabb research och föll för hur kontoret presenterar sig på hemsidan. Det kändes öppet, mänskligt och högt till tak. Jag lämnade mina kontaktuppgifter, hade en digital intervju och efter två dagar var jag anställd. Jag skrev på mitt kontrakt innan jag träffat någon fysiskt, märkligt på ett sätt, men den goda känslan sitter i. Jag har fått ett varmt välkomnande, mina kollegor har varit väldigt uppmuntrande och bra på att ge feedback.

Clara kastades in i verksamheten med en gång.

– Jag fick verkligen rivstarta och gå direkt in i ett stort projekt. Jag har bara jobbat i drygt tre månader men redan lämnat bygglovshandlingar på två bostadskvarter. Det var befriande att börja med ett skarpt jobb från dag ett. Det var bara att kavla upp ärmarna, och det känns jättebra.

Nejwan ser fram emot att få se det han ritat ”på riktigt”.

– Mest ser jag fram emot mitt första platsbesök på ett ställe som jag varit med och ritat, och se det färdigt. Annars längtar jag också efter lite ”off-work”, att få träffa och lära känna mina kollegor, se vilka de är utanför jobbet.

Clara jobbar nu med att projektera bostadskvarter och Nejwan jobbar med projekt i tidiga skeden.

 

Här hittar du kontaktuppgifter till Clara Schubert och Nejwan Alsayigh.

 

Vi söker fortfarande nya medarbetare. Vill du jobba med oss? Läs mer här.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer