Via Rom och Antarktis till B&F

Benvenuto Gianluca!

Gianluca Pompili är ny arkitekt hos oss. En examen från universitetet La Sapienza i Rom för 25 år sedan ledde vidare till uppdraget att rita den fransk-italienska forskningsstationen Concordia på Antarktis.

– Min nyfikenhet styrde mig till Brunnberg & Forshed. Hela livet har min ambition varit att hitta nya utmaningar, lära nytt och inte bli för bekväm i en roll. Efter att under tre år ritat och följt bygget av Concordia blev jag rekryterad som vice chef för stationen. Ett ovanligt jobb för en arkitekt, men väl passande för mig.

Gianluca kommer närmast från On Arkitekter där han arbetat i åtta år. Där blev en vinst i ett parallellt uppdrag från Vacse och Domstolsverket till utformning av Attunda tingsrätt; han jobbade även med Norrköpings nya tingsrätt och var handläggande arkitekt för Life City, ett nytt centrum för affärsutveckling för Atrium Ljungberg.

– Jag hade rollen som handläggande arkitekt. Tingsrätterna var två stora och annorlunda projekt med speciella krav. På On Arkitekter arbetade jag även med skolor, vägar, produktionsanläggningar, kontor och hyresgästanpassning för dessa.

På Brunnberg & Forshed är vi många som behärskar bostäder.

– Jag vill gärna bidra till att bredda kompetensen inom annat. Jag hoppas bland annat att få jobba med samhällsbyggnad i ett brett perspektiv, det är man också duktig på här.

Gianluca har tydliga förväntningar på arbetsplatsen.

– Jobbet är viktigt, men det utförs av oss människor, de måste tas om hand om på ett bra sätt. Stress och tempo kommer med jobbet, men får inte vara för högt. I mina tidigare kontakter med Brunnberg & Forshed har jag fått uppfattningen att det är en arbetsplats där man satsar på människan. Min känsla är att här finns en respekt för medarbetarna.

Just nu jobbar Gianluca med kontor och labb åt Alfa Laval i Flemingsberg.

Här hittar du kontaktuppgifter till Gianluca!

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer