Nya på jobbet

Möt Fanny och Maya, våra nya ingenjörer!

Nu har våra nya byggnadsingenjörer Fanny Söderström och Maya Koerner Nau tagit plats på kontoret. Fanny som examinerades från KTH för tre år sedan kommer närmast från Arkitekter Svanström Scherrer. Maya har arbetat på Erséus Arkitekter sedan 2010.

– Jag sökte ett jobb här på kontoret för tio år sedan, det blev inget då, men det var en så trevlig intervju, det kändes väldigt hemma. Brunnberg & Forshed har funnits i mitt bakhuvud sedan dess, berättar Maya.

Fanny hade spanat in några av kontorets projekt i södra Stockholm.

– När jag bodde i Aspudden såg jag två fina projekt jag tyckte om, Främlingsvägen som var klart och Hägerstens allé som var i detaljplaneskede. Jag undersökte vilket kontor som ritat, det var just Brunnberg & Forshed, och sökte mig hit, berättar Fanny.

Maya har påbörjat bygglov i ett trähusprojekt.

– Passar perfekt för mig, jag gillar både att rita detaljer och arbeta med just trähus.

Fanny, med tidigare erfarenheter av skissarbete, projektering av bostäder, kontor och ROT-projekt, jobbar nu med ett större kvarter som innehåller bostäder, kommersiella lokaler och företag. Det omfattar både nyproduktion och ombyggnation.

– Idag finns ju ett tydligt miljötänk i alla projekt, som ganska färsk från plugget med vissa kunskaper i miljöcertifieringar och livscykelanalyser ser jag inte minst fram emot att kunna bidra med det.

Efter digitala anställningsintervjuer, en fysisk med rundvandring i ett ganska tomt kontor och ett par månader med hemarbete ser Fanny och Maya fram emot en mer social jobbtillvaro.

– Vi har blivit väldigt välkomnade, efter bara några veckor kom vi väl in i gänget, det känns som en stor familj där alla verkligen är nyfikna på en. Studieresan med tema Sigurd Lewerentz som kontoret just genomfört var ett första bra tillfälle att träffas. Nu ser vi fram emot mer av det sociala och att lära känna kollegorna än bättre, avslutar Fanny och Maya.

Här hittar du kontaktuppgifter till Fanny Söderström och Maya Koerner Nau.

Vi söker fortfarande nya medarbetare. Vill du jobba med oss? Läs mer här!


Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer