Sandra är vår nya arkitekt

Välkommen till oss!

Sandra van Rooij Edfelt är vårt senaste tillskott. Hon har främst arbetat som ritande arkitekt, men även med processutveckling, tävlingsverksamhet och med att skriva om arkitektur. Hon är utbildad vid University of Kansas i USA och tog sin master 1998 vid The Bartlett School of Architecture i London.

– Jag har varit verksam sedan slutet på 1990-talet, har varit anställd på flera större kontor, haft egen verksamhet, arbetat på Sveriges arkitekter och nu senast på ett fastighetsbolag.

Sandra ville till ett lagom stort kontor, och valet föll glädjande nog på oss.

– Först och främst gör kontoret bra arkitektur. Och flera jag känner talade gott både om projekten och kontoret och menade att det är en trevlig arbetsplats, och det är viktigt för mig. Jag tycker också storleken med knappt 80 kollegor är bra och att det är en fördel att kontoret inte är uppdelat i studios. Det känns personligt och man hjälps åt, här är inga vattentäta skott. Det finns många duktiga arkitekter här, det kände jag med en gång jag kom hit.

Just nu jobbar Sandra bland annat med en anbudstävling. Önskelistan på framtida projekt innehåller både stadsbyggnad och skrivande.

– Jag har framförallt arbetat i tidiga skeden, med bostäder i tio år och också med skolor. Nu ser jag fram emot att jobba med de grövre penseldragen – som stadsbyggnad och strukturplaner. Jag är intresserad av hur husen blir till stad. Brunnberg & Forshed har gjort många fina och omsorgsfullt utformade projekt. Mina skriverfarenheter kommer också väl till pass i den typen av uppdrag, jag är intresserad av att skriva om och beskriva arkitektur.

Här hittar du kontaktuppgifter till Sandra van Rooij Edfelt!

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer