MEDVERKANDE Ida Andersson

Välkommen Lena och Ida!

Nu förstärker vi kompetensen

Lena Orrberg och Ida Andersson steg båda över tröskeln på måndagsmorgonen och välkomnades varmt av hela kontoret. Vi har nämligen måndagsmöte varje måndag morgon. Det är dock inte första gången Lena är här, hon jobbade på Brunnberg & Forshed för 16 år sedan och är nu tillbaka. Hon säger att det är Brunnberg och Forsheds bostadsprofil och värdegrund med fokus på människan och välmående som har fört henne tillbaka hit. Lena är arkitekt och kommer närmast från White arkitekter där hon som invald partner har haft olika ledande roller på bostadssidan och innan dess med egen verksamhet i Orrberg arkitektkontor.

Ida är planarkitekt och fick upp ögonen för Brunnberg & Forshed via en medarbetare på kontoret. De var i ett gemensamt projekt och så småningom föll bitarna på plats. Ida har tidigare arbetat på Sweco åt Stockholms stad, bland annat i Kista.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer