Leonardo da Vinci inspirerade mig att studera till byggnadsingenjör, men jag insåg rätt snart att trä-, stål- och betongkonstruktioner inte var så spännande. Däremot att hus i allmänhet och renovering i synnerhet var det. Därför inledde jag min yrkesbana 1988 som byggnadsarbetare.

Med byggnadsingenjörsexamen som grund, 25 års yrkeserfarenhet från arkitektkontor och 20 års CAD-erfarenhet har jag en hel del att tillföra projekt av olika slag. Jag projekterar huvudsakligen kontorsbyggnader och är företagets BIM-ansvarige.

Jag kom till kontoret 1996. Innan dess var jag på Uhlin & Malm Arkitektkontor AB, ett kontor inom bland annat renovering. Renoveringsprojektens tid var tyvärr förbi, men jag konstaterade då att även nybyggnad är intressant. Det blev många projekt för Högskolan i Örebro; bibliotek, hörsalar, undervisningslokaler. Jag är född i Nykarleby på Finlands västkust.

Fredrik Liljeström

Byggnadsingenjör
fredrik.liljestrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
fredrik.liljestrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 69, +46-70-349 61 30

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer