Jag är arkitekt och började min anställning på Brunnberg & Forshed i augusti 2021. Jag är född och uppvuxen i Jönköping och utbildad på KTH i Stockholm där jag tog min examen 2014. Det jag gillar mest med arkitektyrket är att det utmanar min kreativitet och problemlösningsförmåga från olika vinklar, i olika skalor och på olika sätt varje dag.

Under tidigare anställningar har jag haft förmånen att vara med från tidiga skeden till projektering och färdigställande vilket har varit mycket lärorikt. Jag har arbetat med varierande typer av projekt – allt från stadsbyggnad, nyproduktion och ombyggnation av bostäder till kontor, inredning och produktutveckling.

När jag inte gör allt detta gillar jag att umgås med familj och vänner, läsa böcker, botanisera i stadens skivbackar och springa några mil.

Mikael Slotte

Arkitekt SAR/MSA
mikael.slotte@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
mikael.slotte@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 08

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer