Drivkraften för mig ligger i varje projekts unika förutsättningar och nära samarbetet med beställaren. Att gemensamt hitta funktionella & estetiska lösningar för en helhet som håller i längden och sätter människan i centrum.

Flertalet projekt har legat inom området för både inredning och byggnad vilket är en mycket utvecklande och rolig kombination. Jag är van att delta i ny- och ombyggnadsprojekt från skiss/ utredning till färdig byggnad. Det har inneburit rumsgestaltning, färgsättning och inredning med detaljerad nivå för kontor, bostäder, utbildningsmiljöer, restauranger och biografer.

Jag har lång erfarenhet som inredningsarkitekt med masterexamen 1997 från Konstfack och Rhode Island School of Design ( RISD ), Rhode Island, USA. Förutom min tid i USA har jag också bott i London och behärskar engelska flytande. Jag är anställd på Brunnberg & Forshed sedan våren 2014 som uppdragsansvarig inredningsarkitekt med anbud som tilläggsansvar.

Referensprojekt:


TLV
Permobil
Svea Fanfar
Mondelez International
Grant Thornton
Rektorsvillan


Moulienne Giesecke

Inredningsarkitekt SIR/MSA/MFA
moulienne.giesecke@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
moulienne.giesecke@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46 70 290 81 33

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer