Drivkraften för mig ligger i varje projekts unika förutsättningar och nära samarbetet med beställaren. Att gemensamt hitta funktionella & estetiska lösningar för en helhet som håller i längden och sätter människan i centrum.

Flertalet projekt har legat inom området för både inredning och byggnad vilket är en mycket utvecklande och rolig kombination. Jag är van att delta i ny- och ombyggnadsprojekt från skiss/ utredning till färdig byggnad. Det har inneburit rumsgestaltning, färgsättning och inredning med detaljerad nivå för kontor, bostäder, utbildningsmiljöer, restauranger och biografer.

Jag har 22 års erfarenhet som inredningsarkitekt med master-utbildning från Konstfack och Rhode Island School of Design ( RISD ), Rhode Island, USA. Förutom min tid i USA har jag också bott i London och behärskar engelska flytande. Jag är anställd på Brunnberg & Forshed sedan våren 2014 som uppdragsansvarig inredningsarkitekt med anbud som tilläggsansvar.

Referensprojekt:


TLV
Permobil
Svea Fanfar
Mondelez International
Grant Thornton
Rektorsvillan


Moulienne Giesecke

Inredningsarkitekt SIR/MSA/MFA
moulienne.giesecke@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
moulienne.giesecke@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46 70 290 81 33

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer