Ny medarbetare – Anna Larsson

Ny medverkande arkitekt - Anna Larsson

Vi förstärker kontoret med en ny medverkande arkitekt. Anna Larsson har tidigare haft praktik hos oss och tog nyligen examen från KTH Arkitektur.

Det är med stor glädje vi välkomnar Anna Larsson tillbaka till kontoret. Närmast kommer hon från KTH Arkitektur där hon tog examen i juni. Såhär berättar Anna om sin upplevelse att börja hos oss:

– Efter att ha gjort min praktik på BoF är det väldigt roligt att äntligen vara tillbaka. Stämningen på kontoret är väldigt familjär och jag trivs superbra! Jag sökte mig till BoF för att jag känner att jag delar kontorets filosofi och syn på arkitektur, ett socialt fokus med arkitektur som utgår från människan. Jag gillar att vi är ett kontor som har lång erfarenhet av det vi gör, det finns mycket att lära av alla kollegor. Sen ska det såklart bli kul att ta del av alla fina projekt som görs på kontoret!

 

Tidigare har Anna medverkat i projektet Pelaren, Hållstugan i Örebro och var även med genomförde Bostadsundersökningen på Främlingsvägen.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer