Brunnberg Forshed Antonia Julie Kontorets nya medarbetare - från vänster Antonia Heidenborg och Julie Sponar till höger.

Nya kollegorna Julie och Antonia

B&F förstärker med arkitekterna Julie Sponar och Antonia Heidenborg

Efter en period med flera tävlingsvinster och uppdragsförfrågningar så anställer Brunnberg & Forshed två nya medarbetare. Julie Sponar som är arkitekt, var tidigare konsult på Brunnberg & Forshed sedan hösten 2020. Antonia Heidenborg tog nyligen arkitektexamen från KTH och praktiserade på kontoret 2017-2018.

Såhär berättar Julie om sin första tid hos oss:

– Mitt första möte med Brunnberg & Forshed var min anställningsintervju med Ludmilla Larsson och Sören Sundberg, vi hade så himla trevligt, jag ville genast jobba med dem! Det var ju en osäker tid när jag blev konsult hos B&F så det känns jättebra att bli fast anställd. Det är extra kul att nu få träffa kollegor på riktigt, det är så bra arbetsklimat på B&F, öppet och avslappnat. Nu ser jag fram emot att projektera – se till att saker blir gjorda, att det händer saker på bygget och fördjupa mina kunskaper och bli bättre.

Antonia är väldigt nöjd med att börja på B&F:

– Det känns helt fantastiskt att bli anställd! Det är två och ett halvt år sedan jag hade min praktik på kontoret, och jag trivdes oerhört bra då. Det kändes självklart att söka mig tillbaka efter min examen i januari. Trots att kontoret flyttat och nu jobbar på distans så tycker jag att det är samma bra känsla på kontoret. Kontorets anda eller filosofi lyser igenom trots omständigheterna. Det är så stort att gå från att vara student till att bli anställd. Jag ser mest fram emot att få jobba i grupp med härliga människor, det är ju lite tråkigt att sitta själv på kammaren. Efter alla år i skolan får jag nu jobba med riktiga projekt!

Julies kontaktuppgifter hittar du här.

Antonias kontaktuppgifter hittar du här.

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer