Jag har jobbat som arkitekt i 25 år och aldrig haft en tråkig dag på jobbet. Världen, jag, samhället, verktygen, projekten, beställarna, kollegorna, materialen allting förändras och förnyas ständigt. Passar mig perfekt, jag är född nyfiken och älskar att lösa problem.

Jag jobbar som handläggare, i huvudsak med bostadsprojekt. Ofta i de senare skedena, när projekten ska bli ”på riktigt” och konkretiseras. Jag jobbar också med tillgänglighetsfrågor, både som granskare av projekt och med rådgivning och utbildning inom kontoret.

Arkitektur är konst, teknik och ekonomi. Men också antropologi och etnologi – vi gör miljöer för människors liv, dygnet runt. Kommer de att trivas? Hitta hem? Må bra? Bry sig? Känna sig inkluderade? Finns plats för möten och integritet? Allt ska klaffa, helst.

Jag är född och uppvuxen i Stockholm, men en generation bakåt finns mina rötter i Skåne och Norrbotten. På fritiden sitter jag sannolikt och spelar i någon av Stockholms alla amatörsymfoniorkestrar.

Jag kom till kontoret år 2000, har examen 1990 från arkitektlinjen vid KTH.

Referensprojekt
Elektroskandia, Sollentuna
Främlingsvägen, Midsommarkransen
Kv. Lowe, Sollentuna
Linabergskajen, Linabergshöjden, Linabergs Allé, Annedal, Bromma
Siklöjevägen, Tyresö
Tölö ängar, Kungsbacka
Östra Eklanda, Mölndal

Anna-Kersti Palm

Arkitekt SAR/MSA, tillgänglighetskonsult
anna-kersti.palm@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
anna-kersti.palm@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 63
+46 72 580 07 05

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer