Jag drivs av att skapa städer, hem och arbetsplatser som människor uppskattar och känner sig hemma i – lång tid framöver. Att få vara med att skapa och utveckla människors livsmiljöer är fantastiskt men också ett ansvar. Hållbarhet och sociala frågor är viktiga delar av vårt arbete som arkitekter. Jag tror på en arkitektur som utgår från människan och som är tätt förankrad med platsen. Allt från hållbara stadsrum till omsorgsfullt utformade detaljer intresserar mig.

Jag kom till Brunnberg & Forshed som praktikant 2016. Efter en master som delades mellan KTH och TU Delft samt ett examensarbete i Nairobi återvände jag till kontoret 2019. Här arbetar jag främst med kontor och bostäder, ofta i ombyggnad men även nyproduktion. Utanför kontoret är jag aktiv inom Arkitekter utan gränser och arbetar med projekt i Kenya och Zambia. Att arbeta så konkret med sociala frågor är något som ligger mig varmt om hjärtat.

Anna Larsson

Arkitekt SAR/MSA
anna.larsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
anna.larsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

08-617 61 00

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer