Jag är byggnadsingenjör och började arbeta på Brunnberg och Forshed 2017. Är bördig från de skånska slätterna men bor sedan 2009 i Stockholm och är utbildad på KTH där jag tog examen 2014.

Tidigare arbetade jag på WSP byggprojektering som konstruktör och innan dess på Spectrum Arkitekter. Jag har oftast jobbat med kontorsombyggnader, men har fått arbeta med allt ifrån inredningsdetaljer till konstruktion av hela kvarter under mina år och jag tror att det har gett mig en god helhetsbild som jag kan bära med mig i kommande projekt. Jag tycker om att jobba både högt och lågt och gillar när stora helhetsgrepp varvas med problematik på detaljnivå som måste lösas.

När jag inte är på jobbet klättrar jag bokstavligt talat på väggarna under boulderingsessionerna och försöker vara så aktiv jag kan.

Arvid Nystedt

Byggnadsingenjör
arvid.nystedt@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
arvid.nystedt@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

08-617 61 90

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer