Det är en fantastisk förmån att verka som arkitekt. Få yrken har en liknande koppling som den från abstrakta begrepp, via betong, stål och trä till stadsrum och byggnader. Saker som faktiskt betyder något i en stad. En av fördelarna med vårt kontor är att vi alltid har en stadsmässig syn i våra projekt.

Jag har arbetat som arkitekt på Brunnberg & Forshed i drygt trettio år. Jag är delägare sedan länge och sitter i vår styrelse. I dag är min huvudsakliga roll uppdragsansvarig arkitekt och ombud. Under lång tid ansvarade jag för vår FoU-verksamhet, något vi satsar mycket på och är bäst på bland arkitektkontoren i landet.

Lång tid ger bred erfarenhet. Mina projekt har handlat om stadsplanering, detaljplaner, bostäder, kontors, industri, bussterminaler, logistikcentraler, hyresgästanpassningar och inredning.

Några av de större projekten som jag arbetat med under flera år har varit Marabou i Sundbyberg och Upplands Väsby, Astra i Södertälje, Lindhagensterrassen och Skandias huvudkontor på Kungsholmen, Fredriksdal i Hammarby Sjöstad och Haningeterrassen.

Jag har haft styrelseuppdrag i Arkus och Sveriges arkitekter.

Referensprojekt
Astra, Södertälje
Fredriksdal, Hammarby Sjöstad
Haningeterrassen
Lindhagensterrassen, Stockholm
Marabou, Sundbyberg och Upplands Väsby
Skandias huvudkontor, Kungsholmen

Hans Bergström

Arkitekt SAR/MSA
hans.bergstrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
hans.bergstrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-70-349 61 60

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer