Bostadsarkitektur blev tidigt centralt för mig. Det började med studier i arkitekturhistoria - några gamla planlösningar från tempel, slott och engelska radhus. Detta intresse tog mig vidare till arkitektutbildningen. Jag tog min examen från Arkitektprogrammet på KTH 2013.

Jag har sedan dess en varierad bakgrund, där jag fått möjligheten att växla mellan konststudier, inredningsuppdrag, och arkitektur. Jag har haft förmånen att arbeta med design och formgivning, villor och bostadsprojekt i olika skeden.

Att utveckla goda bostäder av hög rumslig och estetisk kvalitet, som relaterar tydligt till plats och historia är viktigt för mig. Detta är en av anledningarna till att jag arbetar på Brunnberg Forshed idag.

Referensuppdrag:
Hantverkshuset, Orminge Nacka

Jonas Frick

Arkitekt MSA
jonas.frick@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
jonas.frick@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46 8 617 61 66
+46 72 580 07 51

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer