Det jag tycker mest om med arkitektur är den direkta kopplingen mellan arbete och resultat. Det finns nästan oändliga möjligheter att skapa en miljö och det är en stor utmaning att skapa bra arkitektur som passar alla.

Innan jag kom till Brunnberg & Forshed, arbetade jag i Slovakien. Jag började där 2012 på ett kontor som arbetade med både offentlig arkitektur och kontor men även några bostadsprojekt. Ett av större projekten jag jobbade med var en kontorsbyggnad utanför Bratislavas centrum som började byggas hösten 2016.

2011 fick jag min masterexamen i arkitektur från Brnos Tekniska högskola i Tjeckien. Under mina masterstudier deltog jag också i ett utbytesprogram på KTH under ett år och det var där jag fick mina första erfarenheter av svensk miljö. Efter universitetet gjorde jag två praktiker i Vancouver och Toronto. Båda var design- och arkitektkontor med engagemang och intensitet i sina uppdrag.

Jag kom till Brunnberg & Forshed våren 2017 och fick direkt börja arbeta med ett nytt huvudkontor till uppdragsgivaren Stockholmshem i Skärholmen.

Martin Bohumel

Arkitekt SAR/MSA
martin.bohumel@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
martin.bohumel@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 81
+46-70-645 59 15

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer