De senaste åren har jag varit helt inriktad på bostadsprojektering där jag oftast arbetar som handläggande arkitekt i tidiga skeden. Ett genuint intresse för gestaltning och formgivning tillsammans med nyfikenhet och en förmåga att formulera konceptuella förenklingar gör att detta passar mig bra. Genom projekten har jag fått vana att överblicka komplexa frågeställningar och fått förståelse för såväl planprocess som kundens affär. Min drivkraft är vetskapen om bostadens betydelse för den kommande nyttjaren och det liv som kommer att levas där samt den nya byggnadens möjlighet att berika sin närmiljö. Och så klart för att det väldigt roligt arbete.

Jag kom till kontoret 2010 och är delägare sedan 2014. Jag tog examen från Chalmers 2006 och läste min masterutbildning i Barcelona. Tidigare har jag arbetat hos Tema Arkitekter, även där ofta i tidigt skede, men i andra typer av projekt som utbildning, vård och kontorsutformning.

Referensprojekt
Folkets park, Linköping,
Kv. Bottenstocken, Gröndal
Nockeby, Bromma

Pär-Olof Olofsson

Arkitekt SAR/MSA, delägare, kvalitets- och miljöansvarig
par-olof.olofsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
par-olof.olofsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 15, +46-768 22 04 93

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer