Jag har alltid arbetat på projekterande kontor med koppling till det praktiska – bygget. Det som fascinerar mig är att det som ritas och projekteras verkligen byggs – det är det bästa sättet att lära sig vad som är bra på riktigt och inte bara bra på papper. Jag använder min erfarenhet av det byggda i mina uppgifter både i tidiga skeden och i genomförandeskeden.

Det som byggs formar vår vardag och framtid, därför föredrar jag hållbara lösningar. Både ekonomiskt, ekologiskt och socialt. Jag har de sociala frågorna speciellt nära hjärtat. Jag medverkar vid Chalmers masterprogram Design for Sustainable Development och periodvis som extra lärare i arkitektur i Kenya. Detta är en insats som ingår i kontorets FoU- och CSR-arbete.

Jag har arbetat på kontoret sedan 2007. Jag gick min arkitektutbildning i Uleåborgs universitet i Finland och hade ett utbytesår på VPI i Virginia, USA. Jag arbetade några år i Finland innan jag började som arkitekt i Sverige. Jag tycker det har varit berikande att ha medverkat som arkitekt i andra länder i en annan kontext.

Reija Toivio

Arkitekt SAR/MSA, SAFA
reija.toivio@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
reija.toivio@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 84

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer