Min drivkraft är att skapa miljöer där människor trivs. Vi har en lång tradition och stolt historia av social arkitektur med sin bas i människans behov. Människor gör platser och byggnader attraktiva och det är arkitekturens och vår uppgift att stödja detta.

Genom åren har uppdragens typer bidragit med stor variation. Jag har arbetat med allt från bostäder och stora kontorsprojekt till inredning, designkoncept och illustration. Att utveckla och komplettera bostäder från miljonprogrammet och lyfta fram kvaliteterna som finns där är en av utmaningarna jag arbetat med.

Jag anställdes på kontoret 2000. Hösten 2009 blev jag delägare och sedan vintern 2014/15 är jag vd för företaget, efter nästan två år som vice vd. Jag har examen från KTH 1991. Jag är uppvuxen i Stockholm och har bott en kort period i Luleå.

Referensprojekt
Sjöstadshallen
Skandias nya huvudkontor
Svenska bostäder

Staffan Corp

Arkitekt SAR/MSA, VD, delägare
staffan.corp@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
staffan.corp@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 24, +46-70-627 61 24

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer