Jag drivs av ett samhällsengagemang och det jag tycker är roligast med att vara arkitekt är att man dagligen får arbeta med samhällsutveckling – både i det stora och det lilla. Att få jobba med att utveckla och förbättra människors livsmiljö är roligt, givande och något jag brinner för. Därför är det viktigt att vara på en arbetsplats som delar mina värderingar.

Mina tidigare uppdrag har främst varit som handläggande arkitekt, med allt från skissarbete till projektering. Jag tycker om att jobba i projekt där man får arbeta i nära samverkan med kunden. Tidigare var det främst fastighetsutveckling och projekt inom vårdsektorn, men senare allt mer bostäder i tidiga skeden.

Jag är utbildad på Arkitekturskolan/KTH i Stockholm och har även gått ett år på Kunstakademiens arkitektskole i Köpenhamn. Jag tog examen 2009 och var därefter på ett annat arkitektkontor innan jag kom till Brunnberg och Forshed i början på december 2016. Då fick jag sätta igång med ett bostadsprojekt direkt.

Jag tycker om att umgås med familj och vänner, om jag har tid över tycker jag om att dansa.

Anna Renström

Arkitekt SAR/MSA
anna.renstrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
anna.renstrom@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 54
+46-72-580 07 47

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer