Jag tror på arkitekturens kraft och potential att skapa fina bostäder, attraktiva stadsrum och arbetsplatser där individer utvecklas. I varje projekt drar jag nytta av min breda erfarenhet från olika länder och bidrar med nytänkande och engagemang för att skapa just vad platsen, brukaren och kunden behöver i den unika situationen. Jag är mån om helheten och jobbar oftast i tidiga planskeden.

Jag är född i Sverige och utbildad på Neapels universitet och KTH. Jag är tacksam för att ha vuxit upp på ett fint ställe, med skönheten alltid närvarande. Till Capri åker jag tillbaka varje sommar. Där älskar jag att dyka i det blå vattnet från höga klippor.

Jag har varit hos Brunnberg & Forshed sedan 2006, är delägare samt styrelseledamot sedan 2014.

Referensprojekt
Minnebergsskolan i Arvika
Albano Stockholm
Alviks strand
Hägerstens allé

Alessandro M. Lucca

Arkitekt SAR/MSA, architetto APPC, delägare
alessandro.lucca@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
alessandro.lucca@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 02

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer