Min drivkraft är alltid densamma – att skapa vackra miljöer där människor trivs och som håller länge. Jag är framför allt verksam i stadsbyggnads- och bostadsprojekt. Ibland är projekten små, ibland större och mer komplexa. Jag arbetar både i tidiga och sena skeden vilket är roligt.

Jag är särskilt stolt över projektet Mitt i City i Karlstad som fick CNU Charter Award för Best Block 2014. Ett annat projekt som jag sträcker på mig lite extra för är Svea Fanfar, Stockholm, som håller på att uppföras.

Jag tycker det är väldigt viktigt att vara ute och hålla seminarium om vår utställning ”Rum & Ansvar – Sju frågor om stadsbyggnadskonst”. Vi träffar och pratar med både politiker och ”vanliga” människor. Och det kanske är det allra viktigaste – att vi ritar vackra, härliga miljöer för oss ”vanliga” människor.

Jag har arbetat på kontoret sedan 1998 och är delägare sedan 2002. Jag utbildade mig på KTH och Kunstakademien i Köpenhamn. Jag har suttit i tävlingsjuryn för Sveriges arkitekter och har varit i Kenya och hållit i workshop om Sustainable Urban Development.

Referensprojekt
Albano
Järingegränd, Tensta
Kvarnholmen, Nacka
Kvarnskogen, Sollentuna
Mitt i City, Karlstad
Steninge Slottsby
Svea Fanfar, Stockholm
Tullinge Trädgårdsstad

Ludmilla Larsson

Arkitekt MSA, vice VD, delägare, FoU-ansvarig
ludmilla.larsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
ludmilla.larsson@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 14, +46-703 49 61 81

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer