Jag tog examen 2009 från arkitekturutbildning på Slovak University of Technology Faculty of Architecture och har jobbat med brett spektrum av projekt, från inredningsprojekt, privata bostäder till flerbostadshus.

På Brunnberg & Forshed har jag arbetat bland annat med stadsutvecklingsprocesser i tidiga skeden. I mina arbetsuppgifter som medverkande arkitekt finns en stor spännvidd, från koncept & volymstudier via programhandling till att landa i ett färdigt underlag för detaljplan tillsammans med stadsbyggnadskontoret, beställare och övriga konsulter.
På senare tid har jag mitt fokus legat på bostäder i senare skeden där jag jobbar både med planlösningar och fasadgestaltning i programhandlings- och systemhandlingsskede.

Mitt intresse ligger i säkra, stabila och stimulerande offentliga miljöer med goda boendekvalitéer där människor tycker om att vistas. Jag är intresserad i det multikulturella i våra städer och ser en positiv potential i detta.

Min erfarenhet kommer från olika arbetsplatser och olika länder.

Referensprojekt:

Kv. Tjockan, Brf Björkstigen i Björkhagen, Stockholm stad
Kv. Skimra, Vegastaden, Haninge kommun
Hälsans hus, Högsätra, Lidingö stad
Kv. Ananasen, Södermalm, Stockholm stad
Alviks strand, Alvik, Stockholm stad
Hägerstens allé, Hägersten, Stockholm stad

Tijana Petrovic

Arkitekt SAR/MSA
Tijana.Petrovic@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
Tijana.Petrovic@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

+46-8-617 61 43

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer