Jag är född och uppvuxen i Mjölby på östgötaslätten. Trots, eller kanske tack vare, det har jag alltid fascinerats av fina stadsmiljöer och stora städer. Till Stockholm flyttade jag när jag råkade gå förbi Brunnberg & Forshed en iskall januaridag. Jag började som praktikant en vecka senare och fastnade redan då för kontorets inställning till arkitektur och stadsbyggnad. Jag jobbar oftast i tidiga skeden med framförallt stadsbyggnad och bostäder. Jag mår bäst på jobbet när jag tillsammans med mina kolleger får skapa mysiga miljöer och vackra hus att längta hem till.

Jag har varit på kontoret sedan 2000, med ett kort uppehåll med egen verksamhet 2003–2004, och är delägare sedan 2014. Jag är utbildad på Chalmers, har ett halvårs stadsbyggnadsstudier utanför Rom och ett år på arkitekturskolan i Madrid.

Referensprojekt
Främlingsvägen, Midsommarkransen
Hagastaden, Stockholm
Konstfack på Valhallavägen till Sida respektive Naturvårdsverkets huvudkontor
Linaberg
Stadshagen, Stockholm
Södra Linköping

Rikard Hedin

Arkitekt MSA, delägare
rikard.hedin@brunnbergoforshed.s
extrapart
e
rikard.hedin@brunnbergoforshed.s
extrapart
e

Tel: +46-8-617 61 20, +46-70-271 58 33

Your browser is too old

Brunnbergoforshed.se does not work in Internet Explorer 9 or lower. All web pages will look better and load faster with a new web browser. Please upgrade to a modern web browser here (takes about 30 seconds):

Download Google Chrome

Download Mozilla Firefox

Download the latest Internet Explorer